Raskaan kaluston hinaus Nurmijärvellä, Hyvinkäällä sekä Riihimäellä


Raskaan kaluston hinaukset ympäri vuorokauden Nurmijärvellä, Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Hinaus & Kuljetus R. Oksman palvelee kaikkia tiellä liikkujia yksityisautoilijoista ammattikuljettajiin.


Meillä on monipuolinen ja järeä hinauskalusto, joka mahdollistaa hinauskuljetukset aina henkilöautoista kuoma-autoihin, matkailuautoihin, traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Raskaan kaluston hinauspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Hinaamme milloin vain ja mistä vain. Tilaa hinaus päivystysnumerosta 050 586 0492.Tiepalvelua ammattiautoilijoille

Ensisijaisesti tarjoamme aina korjauspalvelua, mikäli äkillinen tekninen vika mahdollistaa sen korjaamisen tien päällä. Tiepalveluumme kuuluu pienten vikojen tunnistaminen ja korjaaminen, polttoaineen tuonti, akkupalvelu ja apukäynnistys sekä lukkiutuneiden ovien avaukset.


Kalustomme taipuu myös raskaan kaluston vetämiseen ojasta. Suoritamme ojastavedot hallitusti ja turvallisesti. Kun matka katkeaa ennen aikojaan, soita Hinaus & Kuljetus R. Oksman!Työkoneiden kuljetus

Hinauskalustomme taipuu myös erilaisiin koneiden kuljetuksiin ja työkoneiden siirtoihin työmaalta toiselle. Tarjoammekin myös kiireettömät konekuljetukset Nurmijärven, Hyvinkään ja Riihimäen alueilla. Lavakalustomme avulla kuljetamme niin trukit, henkilönostimet, traktorit, maansiirtoautot kuin muutkin pyörien päällä liikkuvat työkoneet.


Mistä syystä tahansa matka sitten katkeaakin, tarjoamme ammattitaitoista hinauspalvelua. Järeä, mutta ketterä hinauskalustomme taipuu hinaamaan autot ja koneet niin parkkihallista kuin metsätien varreltakin.


Raskas kalusto liikkeelle ketterästi

Hinauspalvelua aamusta yöhön Hyvinkäällä ja lähialueilla. Kun raskaan kaluston koneet jäävät tien päälle, se tarkoittaa aina jollekin aikataulujen venymistä ja lisäkustannuksia. Hinaus & Kuljetus R. Oksman on pitkän linjan hinausalan ammattilainen, joka tarjoaa nopeaa ja joustavaa raskaan kaluston hinauspalvelua. Hinaamme kaluston varikolle tai suoraan korjaamolle.


Soita hinaus 050 586 0492!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse