Henkilöauton hinaus Nurmijärvi, Hyvinkää ja Riihimäki

Hinaus poimii kyytiin pienet ja suuret autot Nurmijärven, Hyvinkään sekä Riihimäen alueilla

Henkilö- tai pakettiauto, nelivetoinen, kuorma-auto, pitkä matkailuauto, traktori tai muu työkone – meille ei ole merkitystä, mikä kulkuneuvo mistäkin syystä katkaisee matkasi, sillä pystymme ottamaan kyytiin ja hinaamaan korjaamolle kaikki nämä ajoneuvot. Hinauspalvelu noutaa autot mistä tahansa, milloin tahansa Hyvinkään, Nurmijärven sekä Riihimäen alueilta, myös parkkihallista ja ojasta. Noudamme ajoneuvon myös kauempaa, sopimuksen mukaan.

Tilaa hinauspalvelu päivystysnumerosta 050 586 0492. Saat avun pikaisesti! Jos haluat tiedustella ei niin kiireellisissä asioissa palveluistamme, yhteystiedot löytyvät täältä.

Ojastavedot

Vedämme ojaan päätyneet henkilöautot, pakettiautot ja kuorma-autot. Autosi saadaan ylös tehokkaan kaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin hetkessä. Sen jälkeen auto kuljetetaan korjaamolle.

Saatavilla myös konekuljetukset!

Hinauspalvelun lisäksi Hinaus & Kuljetus R. Oksman tekee työkoneiden kuljetuksia. Lavakalustomme mahdollistaa erilaisten pyörillä liikkuvien työkoneiden, kuten trukkien, henkilönostimien ja traktoreiden kuljetukset.

Lue lisää Tiepalvelu-osiosta Hinauspalvelu lähellä - keltainen hinausauto lähdössä hinaustöihin Hyvinkäällä

Hyödynnä apu tien päällä, tarjoamme myös:

  • Lukkiutuneiden autonovien avaukset
  • Akkupalvelu
  • Apukäynnistys
  • Renkaiden vaihdot
  • Polttoaineen tuonnit

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse