Hinauspalvelu 24/7 Hyvinkäällä

Hyytymätön hinauspalvelu Hyvinkäällä

Hinaus Oksman Oy palvelee autoilijoita luotettavasti ja ripeästi Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen alueilla. Hyvä hinauspalvelu on aina valmiina auttamaan, meille voit siis soittaa vuoronkauden ajasta riippumatta. Juuri silloin kun matka katkeaa ennen aikojaan. Olipa sitten joulu tai juhannus Hinaus & Kuljetus R. Oksman Oy on ripeäasti paikalla avun tarvitsijan luona. Älä siis epäröi soittaa, tarjoamme apua kellon ympäri. Soita siis päivystysnumeroomme 050 586 0492.

Olemme vuosien kokemuksella hioneet toimintamme niin, että voimme palvella tiellä liikkujia mahdollisimman jouhevasti paikasta riippumatta. Olemme tarjonneet apukäynnistystä autoihin parkkihalleissa ja omissa pihoissa, poimineet tien poskeen jääneitä matkustajia ja hinanneet auton lähimpään huoltoon. Vedämme autot ojasta ja vaihdamme rikkoutuneen renkaan uuteen, sitä tarvitsevalle.


Hinaus- ja tiepalvelua kaikille teille

Kun auto on rikkoutunut ja olet avun tarpeessa, meillä sinua palvelee mukava ja ystävällinen henkilökunta, niin puhelimessa kuin paikan päällä. Kokemuksemme on opettanut , kuinka ikävä tilanne tielle jääminen on. Asiakkaalla saattaa olla kiire ja turhauttaa, talvella tulee myös nopeasti kylmä. Hinauspalvelu on toimenkuvamme, mutta päätyömme on auttaa ihmisiä!Mitä tiepalvelumme sisältää?

  • Hinaukset 24/7 lähimpään (tai asiakkaan toivomaan korjaamoon)
  • Ojastavedot
  • Renkaiden vaihdot
  • Apukäynnistys ja polttoaineen tuonti
  • Auton ovien avaus
  • Romuautojen veloitukseton nouto (Nurmijärven, Hyvinkään ja Riihimäen alueilla)

Meillä on monipuolinen ja laadukas kuljetuskalusto, joka mahdollistaa niin henkilö- ja pakettiautojen hinaukset kuin matkailuautojen ja kuorma-autojen sekä työkoneiden hinauksen.Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen ja työkoneiden hinaus vaatii paitsi kunnon hinauskalustoa, myös hinausalan ammattilaiselta vankkaa tietotaitoa. Hinaamme työmaalle hajonneet työkoneet tai matkan varrelle jääneet kuorma-autot.

Aina ei kuitenkaan tarvitse olla hätätilanne. Tarjoamme myös työkoneiden siirtoa ja kuljetusta työmaalta toiselle. Ota siis yhteyttä ja kerro aikataulusta ja kuljetustarpeista, niin me saavumme.Jäikö avaimet autoon sisälle tai loppuiko löpö?

Mikäli on käynyt niin ikävästi, että auto on jättänyt tien varteen Hinaus & Kuljetus R. Oksman Oy tarjoaa apua Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Riihimäellä sekä tarvittaessa myös kauempana. Hinausautomme on aina varustettuna kaikkiin tarpeisiin mitä tiellä liikkuessa voikaan tulla vastaan. Auto saadaan korjattua, tankki täytettyä ja rengas vaihdettua ja matka voi jatkua jälleen mukavasti ja turvallisesti perille saakka.

Tarvitsetko hinaus Hyvinkäällä? Soita 050 586 0492!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse